Τρόποι Πληρωμής

 1. Χρέωση της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας.
  Η χρέωση της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας γίνεται με την ολοκλήρωση της παραγγελίας των προϊόντων. Η εταιρία ΤΖΕΒΑΧΙΡ- CEVAHIR έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της κάρτας σας και όλοι οι κάτοχοι καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας.
  Μπορείτε να κάνετε την πληρωμή σας μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover ή με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass (e-wallet).
  Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Eurobank  e-Commerce” της Eurobank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL).
  Κατά την διαδικασία της πληρωμής δεν αποθηκεύεται κανένα στοιχείο της κάρτας στο σύστημα της ιστοσελίδας μας, καθώς όλη διαδικασία γίνεται εξολοκλήρου στο περιβάλλον της τράπεζας.
 2. Με αντικαταβολή μόνο για Ελλάδα
  Μπορείτε να πληρώσετε τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Ο πελάτης θα επιβαρύνεται με χρέωση 2,50 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%).
 3. Με PayPal (Προσωρινά μη Διαθέσιμο)
  Μπορείτε να πληρώσετε με PayPal. Η αγορά σας θα χρεωθεί στην κάρτα ή τον λογαριασμό που θα υποβάλετε με την παραγγελία σας. Αν χρησιμοποιήσετε την PayPal, συναινείτε στην χρήση των στοιχείων σας από την Pay Pal όπως αναφέρεται στην Πολιτική Προστασίας Δεδομένων της PayPal.
 4. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  Για την εξόφληση της παραγγελίας μπορείτε να κάνετε κατάθεση στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς, συμπληρώνοντας στην αιτιολογία τον αριθμό παραγγελίας.
  Eurobank IBAN: GR9002603360000700201197210
  Δικαιούχος: Αλεξία Μαρίνα Ιακωβίδου